VORES SERVICES
- RING 20 13 66 95
VORES SERVICES
- RING 20 13 66 95

Belysning


Den rigtige belysning er meget vigtig, både i det private hjem og i erhvervet. Alle steder har hvert sit belysningsbehov og her er det altid en fordel at have en fagmand med ind over. Vi vejleder og råder gerne til den mest optimal belysning i dit hjem. Ring idag, så kigger vi forbi.

Nybyg & tilbygningVi har mange års erfaring med ny byggeri / tilbygninger, og dertil er det os som installatørers fornemmeste opgave at rådgive og udføre et proffesionelt arbejde, så vi kommer i mål med lige netop dit projekt.  

RenoveringStår du med et renoverings projekt, så tøv ikke med at kontakte Kærgaard Installation. Vi er klar med rådgivning og løsningen på dit næste projekt, vi sørger altid for at finde den bedste løsning, så du som kunde får dine ønsker opfyldt.

Almindelig el-service både privat og erhvervVi kan udføre alle former for serviceopgaver hos private og erhverv. Vi ligger en store ære t i at udføre et proffesionelt stykke arbejde, ved store som små opgaver.

Energioptimering


 

Vi går meget i energioptimering, vi har mange års erfaring med energioptimering af hustande. Hvis du er i tvivl om hvordan lige netop din hustand kan energioptimeres, er vi altid klar med råd og vejledning.

Ring 20 13 66 95